خانه صنایع غذایی

GMP (گواهینامه اصول تولید محصول خوب)

گواهینامه GMP شیوه های تولید خوب (GMP) شیوه های مورد نیاز جهت تطبیق با دستورالعمل های توصیه شده توسط سازمان هایی است که کنترل مجوز و صدور مجوز برای تولید و فروش مواد غذایی، تجهیزات پزشکی و محصولات دارویی فعال را دارند. این دستورالعمل حداقل الزاماتی را ارائه می دهد که یک دارنده یا یک محصول تولید کننده مواد غذایی بایستی برای اطمینان از اینکه محصولات با کیفیت بالا هستند و به مصرف کننده یا عمومی آسیب نرسانند، برآورده شود.
هزینه صدور :
از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش

استاندارد HACCP (سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی)

گواهینامه HACCP استاندارد HACCP ، اصول تحلیل خطر و کنترل بحران در صنایع غذایی را بیان می کند. همچنین جزئی از مراحل نرم افزاری توسعه یافته توسط کمیته ­ی غذایی کدکس، زیرگروه سازمان جهانی سلامت (WHO) می­باشد. علاوه بر این، ایزو 22000 ترکیبی از سیستم HACCP با برنامه­ های پیش شرطی یا (PRPs) است. به عبارت بهتر استاندارد HACCP را می توان زیرمجموعه استاندارد مدیریت کیفیت مواد غذایی ISO 22000 تعریف کرد.
هزینه صدور :
از ۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش

نشان حلال (نشان حلال برای محصولات غذایی و آشامیدنی)

گواهینامه نشان حلال حلال به غذاهایی گفته می‌شود که در دین اسلام مصرف آنها مجاز است. نشان حلال همچنین تحت قالب گواهینامه ای است که برای محصولات غذایی که به صورت حلال آماده و تولید می گردند صادر شده و نشان حلال بر روی این محصولات نیز درج می گردد. این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است و اولین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی بوجود آمده است. در چند سال اخیر این علامت تجاری غذایی بصورت یک علامت جهانی از طرف کشورهای اسلامی در دنیا معرفی شده‌است به‌طوریکه در کشورهای غیر اسلامی نیز از استقبال خوبی برخوردار شده است.
هزینه صدور :
از ۲,۹۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش

ایزو ۲۲۰۰۰ (استاندارد ایزو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)

گواهینامه ISO 22000 استاندارد ایزو 22000 بر مبنای استانداردهای ISO 9001 و HACCP نگاشته شده است ولی بکارگیری و همگون سازی کلیه استانداردهای مرتبط با صنایع غذایی موجب توجه ویژه به این استاندارد جهانی گردیده است. برای نگارش استاندارد بین المللی ایزو 22000 زمان زیادی صرف گردیده است لذا این استاندارد تمامی مراحل مرتبط با صنعت خوراک را از مزرعه تا میز غذا را شامل می گردد و شامل تمامی نسخه های پیشین و استاندارد های قبلی مرتبط با صنایع غذایی می باشد. لذا می توان گفت کامل ترین و جامع ترین استاندارد ایزو که به شرکت های مرتبط با صنایع غذایی توصیه می گردد برای اخذ آن اقدام کنند، استاندارد ایزو 22000 ( استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ) می باشد.
هزینه صدور :
از ۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش

ایزو ۱۰۰۰۴ (استاندارد ایزو رضایتمندی مشتری)

گواهینامه ISO 10004 ایزو 10004 استانداردی بین المللی برای دستیابی به رضایت مشتریان از خدمات و تولیدات سازمان ها و شرکت ها تدوین و طراحی گردیده است و به کارگیری این استاندارد از طریق طبقه بندی نیازهای مشتریان، باعث حرکت شرکت به سمت مشتری مداری و رضایت مشتریان می گردد.
هزینه صدور :
از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش

HSE-MS (استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی)

گواهینامه HSE استاندارد HSE که مخفف سه کلمه سلامت، ایمنی و محیط زیست می باشد تضمین کننده ایمنی و محیط زیست به صورت همزمان می باشد به عبارت دیگر شرکت هایی که دو استاندارد ایزو 14001 و استاندارد OHSAS18001 را اجرایی نمایند موفق به دریافت HSE-MS خواهند شد. استاندارد HSE نظام واحدی است که صنایع برای یکپارچه کردن و رسیدن به دید منطقی و فراگیر در زمینه ایمنی، بهداشت و محیط زیست برای مدیریت این بخش پیشنهاد نمودند. که به دلیل پیوستگی و در هم تنیدگی این مقوله‌ها نظامی واحد به نام استاندارد HSE-MS تشکیل شد. در برخی صنایع “کنترل کیفیت” نیز به این مجموعه اضافه گردید به عبارتی ساده تر استاندارد HSE روندی مدیریتی برای پوشش دادن نقاط ضعف ایمنی و بهداشتی یک مجموعه صنعتی خواهد بود.
هزینه صدور :
از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
سفارش