ایزو ۲۲۰۰۰ (استاندارد ایزو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)

ایزو 22000

همین حالا می توانید نسبت به درخواست گواهینامه بین المللی ایزو ۲۲۰۰۰ اقدام کنید.

مزایای دریافت گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰

  • اطمینان از سلامت محصولات و مواد غذایی
  • جهانی شدن و ایجاد مزیت رقابتی در صادرات
  • دریافت گواهینامه بین المللی معتبر با کد رجیستر
  • ایجاد احساس اطمینان خاطر در مشتریان
  • ایجاد فروش بیشتر به دلیل تقویت برند
  • ایجاد و بهبود یک سیستم مدیریت کارا

کشورهای صادر کننده ایزو ۲۲۰۰۰

آشنایی با استاندارد بین المللی ایزو ۲۲۰۰۰

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ چیست؟

استاندارد بین المللی ایزو ۲۲۰۰۰ شامل مجموعه ای از دستورالعمل ها و مقرراتی است که شرکت ها با رعایت آنها می توانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود پیاده سازی و اجرا نمایند.

لزوم دریافت گواهینامه استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ بر مبنای استانداردهای ISO 9001 و HACCP نگاشته شده است ولی بکارگیری و همگون سازی کلیه استانداردهای مرتبط با صنایع غذایی موجب توجه ویژه به این استاندارد جهانی گردیده است.
برای نگارش استاندارد بین المللی ایزو ۲۲۰۰۰ زمان زیادی صرف گردیده است لذا این استاندارد تمامی مراحل مرتبط با صنعت خوراک را از مزرعه تا میز غذا را شامل می گردد و شامل تمامی نسخه های پیشین و استاندارد های قبلی مرتبط با صنایع غذایی می باشد. لذا می توان گفت کامل ترین و جامع ترین استاندارد ایزو که به شرکت های مرتبط با صنایع غذایی توصیه می گردد برای اخذ آن اقدام کنند، استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ ( استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ) می باشد.

علت موفقیت و توجه به استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

علت اصلی موفقیت استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ ، قابلیت آن در کنترل و مدیریت کلیه فرایند ها و مراحل زنجیره تولید، فرآوری و عرضه مواد غذایی از محصول برداشت شده از مزرعه تا فرآوری در کارخانه، انبارش، بسته بندی و ارائه محصول نهایی است.

هدف از اجرای استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

 هدف از تدوین استاندارد بین المللی ایزو ۲۲۰۰۰ تعیین الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که برای اثبات توانایی کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی یک سازمان در زنجیره مواد غذای لازم می باشد. این الزامات برای تضمین ایمنی مواد غذایی در زمان مصرف انسان ضروری می باشد.

کاربرد استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمامی سازمان هایی که در هر زمینه ای از زنجیره مواد غذایی فعالیت داشته و بخواهند سیستم هایی را اجرا کنند که به طور مداوم محصولات ایمن پایدار تولید کند، صرف نظر از اندازه کاربرد دارد.
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمامی سازمان های که صورت مستقیم یا غیر مستقیم یا صنعت مواد غذایی در ارتباط هستند کاربرد دارد به عبارت دیگر همه کسانی که در زنجیره تولید مواد غذایی دخالت دارند نظیر تولید کنندگان مواد اولیه ، تولید کنندگان خوراک دام و آبزیان ، پرورش دهندگان دام طیور و آبزیان و شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، انبارهای نگهداری محصول غذایی ، تولید کنندگان مواد افزودنی ، تولید کنندگان مواد بسته بندی مواد غذایی ، تولید کنندگان مواد شیمیایی مرتبط با مواد غذایی ، مراکز مرتبط با نظافت سطوح کارخانه های مواد غذایی و نیز شرکت های خدمات رسانی مواد غذایی تحت پوشش این استاندارد جهانی هستند.

ارتباط استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ با سایر استانداردها

همانطور که پیش تر گفته شد استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ بر پایه استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و HACCP نگاشته شده است لذا ایزو سیستم آماده مشاوره و صدور گواهینامه های مرتبط با آخرین ورژن ارائه شده برای این استاندارد یعنی ایزو ۲۲۰۰۰:۲۰۰۵ نظیر نشان حلال مواد غذایی ، استاندارد GMP ، استاندارد HACCP و استانداردهای پایه ای نظیر ISO 9001 ورژن ۲۰۱۵ می باشد.
همچنین واحدهایی که مایل به دریافت کد IR برای تولیدات و صادرات محصولات خود از سازمان های ذیربط کشور هستند می توانند نسبت به پیاده سازی ایزو ۲۲۰۰۰ و HACCP که پایه ی دریافت کد IR می باشند اقدام نمایند.

نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...

تماس با ایزوسیستم ۳۳۳۳۹۱۲۱-۰۲۳ و ۳۳۳۳۹۱۲۰-۰۲۳

ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.

هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!